RESTAURANT  DESFIINTAT

Zona: Universitate,Gradina Icoanei, Romana
Capacitate: salon 120 de locuri, social club 150 locuri, terasa 150 locuri, crama- 40 locuri
Specific Bucatarie: Mediteranean
Ambient: Regal, clasic, romantic
Optiuni : posibilitate plata carti credit, wi-fi,3 proiectoare,cognac bar, trabuc bar, aer conditionat- clima, , social club, parcare
Orar: 12:00 – 24:00 L – D

Galerii foto


Meniul Zilei: intre orele 12:00 – 16:00 – ciorbita, fel principal, desert, apa plata sau minerala si chifle – un meniu intreg la pretul de numai 18 lei.

In drumul D-vs prin centrul capitalei , mai exact pe str.I.L.Caragiale, la nr.32, in apropierea Parcului “Gradina Icoanei” se afla Villa Rodizio, unul dintre cele mai frumoase Restaurante din Bucuresti.

Locatia reprezinta o vila din secolul XIX, monument istoric recent reconditionata de proprietarii Grup Burebista.Specificul restaurantului este mediteraneean, preparatele pregatindu-se cu produse originale din zona toscana a Italiei.
Aici veti putea alege, pentru a va fi preparata, o Anghila, direct din acvariu!
Pestele, proaspat, adus din Grecia saptamanal (dorada , barbun, levrec ), precum si specialitati de mezeluri si branzeturi din Italia sunt de cea mai buna calitate.
Vinurile pe care vi le recomandam sunt din cele mai renumite podgorii romanesti, precum si vestitele vinuri din Italia, Chianti si Brunello de Montalcino.
Cele sapte saloane, fiecare dintre ele cu o personalitate unica, pot gazdui 140 de persoane.

La etaj, clubul permite derularea unor evenimente diverse, cum ar fi petreceri private, dar si seri speciale cu muzica live (in fiecare joi si vineri concerte cu cele mai bune trupe de gen ) , avand o capacitate de 200 de persoane.
Curtea interioara gazduieste o eleganta terasa, decorata cu plante exotice, oferindu-ne un spatiu propice savurarii preparatelor casei, intr-o atmosfera unica.
Aici puteti alege unul din meniurile de pranz sau pizza, purcelus de lapte, miel, o apetisanta rulada de vaca, preparate la cuptorul cu lemne.
 

Arhitectura, atmosfera si bucataria specifica, odata descoperite, cu siguranta, va vor face sa reveniti cu aceeasi placere de fiecare data.

Organizare evenimente :
Nunti, Botezuri, mese festive, petreceri private, de firma, onomastici pana la 180 de locuri.

Avantaje:
- meniul se poate concepe impreuna cu clientul
- pachete promotionale

Contact
Adresa : str. Ion Luca Caragiale nr.32

RESTAURANT  DESFIINTAT

Comments are closed.