Zona: Crangasi
Capacitate: 1 salon de 70 persoane, terasa 80-100 locuri
Ambient: rustic
Specific Bucatarie: romanesc + international
Optiuni : plasma ,aer conditionat ,parcare 100 locuri !
Orar: 12.00-23.00 ultima comanda

Galerii fotoOrganizari evenimente: nunti,botezuri,parastase,mese festive,petreceri private,onomastici,organizari Revelion,Paste,etc… pana la 12o persoane.

NOU
Acum se pot organiza si nunti botezuri pana la 120 locuri !

Avantaje:
- In pretul meniului intra si aranjamentul salonului(la mese,scaune,flori,baloane)
- Bautura se poate aduce si de acasa
- Se pot aduce : ursitoare,formatie,DJ
- Preturi foarte bune : 75-150 ron meniul pt evenimente !

Meniuri evenimente AICI

Destinat celor mai importante evenimente de familie, restaurantul romanesc Terasa Lacul Morii se dovedeste a fi un loc prietenos din clipa in care ii pasesti pragul. Situat pe malul Lacului Morii, chiar in cadrul Parcului Crangasi, constructia a respectat ambientul, fiind decorata cu lemn si aducand aminte de atmosfera calda a unei cabane pline de prieteni vechi.

Parcarea (un aspect deloc de neglijat in alegerea unui restaurat pentru petreceri/nunta) este una de marimi considerabile – 100 de locuri. La momentul in care l-am vizitat restaurantul avea capacitatea de 70 de locuri, dar foarte curand isi va extinde spatiul cu inca o terasa ce va gazdui pana la 60 de invitati.Recomandari din meniul restaurantului : toate preparatele din meniu sunt facute dupa retete proprii si au in componenta doar ingrediente proaspete si 100% naturale.


Credem in mancarea naturala, credem in influenta calitatii si prospetimii ingredientelor asupra gustului, credem in mancare sanatoasa.


Motto-ul nostru este “Gust traditional romanesc”!


———————–

Contact
Adresa: Parcul Crangasi
Telefon: 0734.622.371

Comments are closed.