Zona: Universitate, Rosetti
Capacitate: Salon 1 – 20 locuri, Salon 2 – 40 locuri, terasa – 20 locuri
Specific Bucatarie: Romanesc si International
Ambient: modern
Optiuni : aer conditionat, sistem ventilatie fum,plasme, video-proiector, parcare gratuita – in fata restaurantului dupa ora 16:00 si in weekend.


Orar: 10:00 – 18:00(ultimul client) Luni – Duminica


Organizare evenimente: Restaurant Crilis Gorjeana – organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, de firma, receptii, onomastici pana la  60 locuri.
Avantaje:
- meniurile se concep in functie de bugetul si preferintele clientului
- clientul isi poate aduce bautura
- aranjamentele salii sunt din partea casei
- nu se percepe taxa pe sala
- nu se percepe taxa de dop
- degustare meniu pentru doua persoane
- la zile onomastice se ofera o surpriza din partea casei

Langa Restaurant s-a deschis un Magazin Wines and Tabacco Shop de vinuri de Horeca, bauturi fine, tigari de foi, trabucuri, arome narghilea, tutun de pipa, tutun de tigari, foite tigari, cafele deosebite, ceaiuri Italia, alune , fistic si alte produse speciale potrivite pentru cadouri.

Livrari la Domiciliu in perimetru de 1 km

Catering la evenimente – livrari in toate zonele Bucurestiului.

Meniuri intre 15 si 20 lei/persoanaSituat chiar in inima Bucurestiului, ambient in culori calduroase si primitoare, cu specific romanesc si o terasa de 20 locuri ,restaurantul  va ofera produse proaspete de calitate superioara fara adaos de gust, servicii de calitate la preturi exceptionale. Restaurantul Crilis ofera: organizari evenimente, petreceri private, bucatarie traditionala, mese festive, petreceri, mese protocol, bucatarie clasica romaneasca, protap la cerere, cina romantica, bar, majorate, restaurant, livrare mancare la domiciliu, deserturi de casa.

Galerii fotoSpecialitatile existente în restaurantul nostru sunt bazate pe experienta culinara acumulata în timp la nenumarate participari la expozitii si concursuri de arta culinara desfasurate atât pe teritoriul României cât si la nivel international. Bogatia si diversitatea produselor românesti a adus dupa sine stiinta prepararii alimentelor în diverse mancâruri si preparate traditionale românesti.

Ciorbele, supele si cremele de legume se servesc de obicei la începutul mesei. Prin gustul lor deosebit pe care îl au stimuleaza apetitul usurând digestia celorlalte preparate culinare si satisfacând necesitatea de lichide a organismului dumneavoastra.

Gustarile calde si reci sunt preparate culinare care se servesc la începutul mesei si au rolul de a stimula apetitul, fiind delicioase si variat prezentate.


În concluzie, bucataria traditional Româneasca se poate caracteriza prin diversitate, ingeniozitate si delicatete. Ea a suferit de-a lungul vremii influenta bucatariei franceze si pâna în zilele noastre influenta specialitatilor bucatariei turcesti si italienesti, însa prin preparatele specifice, ciorba de burta, ciorbele taranesti din carne de vaca si porc, sarmalutele cu mamaliguta, stufatul de miel, renumitii mititei, fripturile la gratar, pestele si garniturile din cartofi si legume bucataria româneasca a reusit sa se impuna, satisfacând si cele mai pretentioase gusturi în materie culinara.

Considerând ca prin vasta noastra experienta culinara, personalul din cadrul Restaurantului CRILIS va poate deschide apetitul catre o alimentatie vasta si totodata sanatoasa prin modul de preparare al mâncarurilor si al alimentelor preparate într-un local intim, armonios si discret, va asteptam sa savurati momente unice de relaxare împreuna cu cei dragi dumneavoastra.

“RESTAURANT CRILIS”

Oferta Speciala:
1. In Weekend – la o consumatie de peste 50 lei se face discount de 15-20 %.
Meniul Zilei : ciorba + fel principal cu paine si salata + desert – intre 15 si 20 lei in functie de preparate.


Contact
Adresa : str.C.A. Rosetti nr.20, sector 1, Bucuresti
Telefon : 0726.290.544 / 021.311.37.22
Mail : restaurantcrilis@gmail.com
Site web : www.gorjeana.ro


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
6 adunat cu 0

Comments are closed.

Previous Post
«
Next Post
»