Zona: Dacia
Capacitate: 60 locuri pub,50 locuri salon parter, terasa
Ambient: gotic, intim,
Specific: international, romanesc, Italian
Optiuni : wi-fi, plata carti credit, plasma, catering, parcare 8 locuri


Orar: 12:00-24:00


Organizare evenimente :
Botezuri, mese festive, petreceri private, de firma, onomastici pana la 60 de locuri.

Livrare la domiciliu in zona: Eminescu, Mosilor, Dacia, Bucur Obor, Universitate, Stefan cel Mare, Piata Romana.Indiferent de comanda, transportul este oferit gratuit.

Meniul zilei la numai 15 ron(ciorba + felul 2)

Galerii foto
Garlic Pub este locul în care te întâlneşti cu prietenii la masă într-o atmosferă specială. Meniul este accesibil ca şi preţ, original, conţine preparate inedite din bucătăria internaţională, italiana si romaneasca .

La subsol se afla pubul Garlic cu decor gotic, medieval, o atmosfera mai rar de gasit in Bucuresti.Vara terasa interioara este foarte atractiva,asigurand si o intimitate si liniste fata de zgomotul strazii. Oferta de preparate este foarte larga, Garlic Pub castigandu-si notorietatea de-a lungul anilor prin delicioasa pizza la cuptor pe vatra. Dealtfel livrarea la domiciliu este binecunoscuta de locuitorii din zona.

Restaurantul de la parter este potrivit oricărui tip de eveniment: de la întâlnirile de afaceri, la ieșirile cu prietenii sau organizarea unor evenimente private datorita faptului ca conferă intimitate evenimentului organizat şi poate fi personalizat în funcţie de ocazia specială sărbătorită.

Contact

Adresa: str.Icoanei 66 colt cu Eminescu 154
Localitate: Bucuresti
Telefon: 0723.699.870 / 021.212.41.60
Email: garlicpub@yahoo.com
Site web: www.garlic-pub.ro


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
6 adunat cu 4

Comments are closed.

Previous Post
«