Zona: Pipera
Capacitate:
Salon Manhattan: 80 – 130 de persoane

Salon Adelaide : 90-150 de persoane
Salon Portofino: 130-300 de persoane
Salon Richmond: 120 – 250 de persoane
Ambient : Modern, Elegant
Optiuni: ring de dans, spatiu de primire – Lounge Room , bucatarie proprie, sisteme de aer conditionat si climatizare performante,
parcare

—————–

—————–

Situat în vecinatatea zonei rezidentiale Pipera, centrul de evenimente Metropolitan Club & Events îndeplineste cele mai înalte cerinte ale unei locatii de lux, fiind, în acelasi timp, potrivit pentru o gama larga de clienti.
Metropolitan Club & Events este locul în care vei descoperi armonia între relaxare si distractie, cadrul perfect al orica
Te invitam sa-i descoperi farmecul aparte, caldura, eleganta, care te vor captiva pe deplin.ru
Acest centru de evenimente este structurat în patru saloane atent amenajate. Decorul interior, contemporan, elegant, feeric, te invita sa visezi si sa evadezi din cotidian.i eveniment din viata ta. Momente placute, de neuitat!

Metropolitan Club & Events este locul potrivit pentru petrecerea celor mai importante momente din viata ta.Organizare evenimente: Nunti, botezuri, mese festive, petreceri private, de firma, onomastici de la 50 pana la 500 locuri.
Avantaje:
- bucatarie proprie, cu meniuri ce se pot personaliza in functie de preferintele clientului
- va putem pune la dispozitie o gama larga de servicii suplimentare: candy bar, cabina foto, live band, DJ, foto-video, aranjamente sala,hostess, animatori, show de dans etc

Spatiul de primire este un lounge intim si confortabil de aproximativ 70 mp, amenajat in stil contemporan, care faciliteaza accesul catre cele doua saloane. Este locul  ideal pentru intampinarea invitatilor dumneavoastra.

Salonul Manhattan 280 mp, 80 – 130 de persoane

Celebrating city lights.

Decorat într-un  stil citadin, în culori armonioase, salonul Manhattan este ideal pentru nunti de dimensiuni medii, botezuri sau evenimente corporate. Design-ul cosmopolit al salii ofera personalitate si caracter oricarui eveniment planificat.


Salonul Richmond 560 mp, 120 – 250 de persoane

Celebrating exquisite.

Într-o atmosfera festiv – eleganta, cu linii arhitecturale somptuoase, sala poate lua forma unui salon de nunta sau a unui eveniment corporate mai amplu.

Te invitam sa-i descoperi eleganta si sa petreci cu stil!

Salonul Adelaide 300 mp,  90 – 150 de persoane

Celebrating with romance.

Salonul te introduce într-o atmosfera romantica, cu note arhitecturale distinse si candelabre feerice, care dau o stralucire aparte spatiului.

Este ideal atât pentru nunti cu stil cât si pentru evenimente corporate de gala.

Salonul Portofino 600 mp, 130 – 300 de persoane

Celebrating in style.

Salonul este decorat într-o maniera chic-eleganta. Elementele de design au fost alese special pentru a crea o atmosfera calda si rafinata, perfecta pentru a gazdui evenimente unice si uimitoare.

Contact
Adresa: Soseaua Pipera nr 48,sector 2, Bucuresti
Telefoane: 0723.597.512 / 0723.597.513/ 0727.734.097 / 0731.039.307
Email: contact@metropolitan-events.ro


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
3 adunat cu 0

Comments are closed.

Previous Post
«